210 4223330 Καλέστε την WIDE Services για πιστοποιημένες υπηρεσίες e-learning!

Moodle Partner
Menu

Interactive Certificates

Σύγχρονα διαδραστικά πιστοποιητικά για τους εκπαιδευομένους σας με απευθείας σύνδεση και με το προφίλ τους στο Linkedin.

Διαχείριση Διαδραστικών Πιστοποιητικών

Στόχος της ολοκλήρωσης κάθε μαθήματος είναι η απόκτηση του πιστοποιητικού που παρέχεται στον επιτυχόντα. Μέχρι τώρα !

Πλέον δεν εκτυπώνετε πιστοποιητικά ούτε τα υπογράφετε ένα προς ένα , ούτε τα μοιράζετε στον κάθε έναν ξεχωριστά. Η νέα εποχή έφτασε και τα πιστοποιητικά είναι προσβάσιμα και έτοιμα για εκτύπωση από τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά! Με δυνατότητα απευθείας σύνδεσης των πιστοποιήσεων στο Linked In τους. Οι νέες ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων μας καθοδηγούν στο να παρέχουμε υπηρεσίες οι οποίες θα καλύψουν αυτές τις ανάγκες. Με σχεδιασμό για να ικανοποιεί και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές παγκοσμίως για να ανταποκρίνεται η αναγνωρισιμότητα του πτυχίου σας πάνω στην εικόνα του.

Η πιστοποίηση του κάθε επιτυχόντα βρίσκεται στο Moodle σας με πιο εύκολη πρόσβαση από ποτέ για τον επιτυχόντα ενώ εσείς δεν επιβαρύνεστε πλέον με κανένα κόστος εκτύπωσης , χωρίς κόστος αποστολής , κερδίζοντας χρόνο και χρήματα με τις πιο νέες τεχνολογίες πιστοποίησης πάνω στην δικιά σας πλατφόρμα.

 

 

Moodle  Logo

Ενσωμάτωση στο Moodle

Η διαχείριση των πιστοποιήσεων προσαρμόζεται για εσάς στην ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα του Moodle σας για να διαχειρίζεστε με τον πιο εύκολο, λειτουργικό και επαγγελματικό τρόπο τις πιστοποιήσεις σας. Η χρήση της πλατφόρμας διαδραστικών πιστοποιητικών γίνεται πλέον πιο φιλική από ποτέ για να δουλεύεται εύκολα και επαγγελματικά!

Moodle  Print

Κανένα Κόστος Εκτύπωσης

Πλέον δεν χρειάζεται να εκτυπώνετε τις πιστοποιήσεις σας για τους επιτυχόντες σας σπαταλώντας χρήματα. Οι πιστοποιήσεις σας γίνονται διαθέσιμες στους υποψηφίους για εκτύπωση, κατέβασμα σε pdf για το αρχείο τους, σύνδεση με το LinkedIn προφίλ τους, ακόμα και για να τις μοιραστούν με τους συνεργάτες τους. Με τον πιο απλό τρόπο.

 

 

Moodle  Mail

Χωρίς Κόστος Αποστολής

Δεν χρειάζεται πλέον να αναλαμβάνετε χρονοβόρες και ακριβείς διαδικασίες αποστολής των πιστοποιητικών σας. Οι πιστοποιήσεις γίνονται διαθέσιμες όπου και αν βρίσκονται οι επιτυχόντες , όποτε και αν τις χρειαστούν μέσω του Moodle σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που συμμετείχαν και στα μαθήματα.

Moodle  Clock

Κερδίζοντας Χρόνο και Χρήματα

Ξεχάστε τις διαδικασίες που χρειάζονται εργατικό χρόνο και χρήματα. Όλες οι διαδικασίες γίνονται αυτόματα και με απίστευτα χαμηλό κόστος. Βασισμένο στις πιο σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων για να καλύπτει και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές πιστοποίησης. 

Διαδραστικά Πιστοποιητικά

button image
Πλεονεκτήματα
button image
Διαδραστικό παράδειγμα
button image
Γιατί Διαδραστικά Πιστοποιητικά

Θέλετε να εκδώσετε Όμορφα, Επαγγελματικά, Διαδραστικά Πιστοποιητικά; Εμείς το κάνουμε εύκολο!
Στην εποχή της Πληροφορίας, τα πιστοποιητικά σας πρέπει να αντανακλούν την πρωτοτυπία της πλατφόρμας σας και την ποιότητα των μαθημάτων σας. Δίνοντας στους μαθητές σας κοινόχρηστα και συμβατά με το LinkedIn πιστοποιητικά, τα οποία περιέχουν ιδέες και ισχυρή απόδειξη φοίτησης πρέπει να είναι εύκολο.

Για κάθε είδος οργανισμού

4

Σχολεία

6

Πανεπιστήμια

7

Οργανισμούς & Εταιρείες

Όσα κι αν είναι τα πιστοποιητικά που θα εκδώσετε, ο πρώτος μήνας είναι ΔΩΡΕΑΝ !

      Μεγάλες εταιρείες που επιλέγουν διαδραστικά πιστοποιητικά για τα Online μαθήματά τους :Partner4Partner1Partner3Partner5Partner6Partner2

 

 

accredible logo


WIDE Services - Moodle Certified Services Provider

Στη WIDE Services δεν λέμε απλά ότι μπορούμε και ξέρουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες, αποδεικνύουμε την εμπειρία και την αξιοπιστία μας με τις πιστοποιήσεις, τις επίσημες συνεργασίες με διεθνείς και εγχώριες εταιρείες και οργανισμούς και φυσικά με τα πλούσια βιογραφικά των experts της ομάδας μας! Ξέρουμε να πρωτοπορούμε στο elearning και γι’ αυτό διαφέρουμε και μας εμπιστεύονται...

moodle partner logo

Θέλω να μάθω περισσότερα

Θέλω να μάθω περισσότερα - Accredible Certificates

Όνομα(*)
Invalid Input

Επώνυμο(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Μήνυμα
Invalid Input

Εισάγετε Captcha
Invalid Input