210 4223330 Καλέστε την WIDE Services για πιστοποιημένες υπηρεσίες e-learning!

Moodle Partner
Menu

Moodle Plugins

Επεκτάσεις του Moodle που έχει αναπτύξει η εταιρεία και τα διαθέτει στους πελάτες της

Moodle Plugins

Plugin Initialize activity

Το Initialize activity είναι ένα plugin της WIDE Services για το Moodle.

Στόχος του είναι η διαγραφή των σχετικών με ένα μάθημα πληροφοριών για έναν χρήστη, κρατώντας ένα σχετικό ιστορικό των βαθμών του πριν την διαγραφή. Ο native τρόπος του Moodle για course reset διαγράφει τα πάντα για ΟΛΟΥΣ τους χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι και ΔΕΝ κρατάει ιστορικό του gradebook. Με το initialize plugin ξεπερνάτε αυτούς τους περιορισμούς της πλατφόρμας.

WS Reporting Tool

Το WS Reporting Tool είναι ένα plugin της WIDE Services για το Moodle.

Έχει σχεδιαστεί για να παράγει εύκολα αναφορές για την πορεία των εκπαιδευομένων στην πλατφόρμα Moodle σε όλα τα μαθήματα που συμμετέχουν. Ο native τρόπος του Moodle για αναφορές εκπαιδευομένων βασίζεται σε ‘ανά μάθημα’. Δεν υπάρχει τρόπος να βγει μια αναφορά για δύο ή και περισσότερα μαθήματα καθώς και για τις δραστηριότητές τους. Αυτούς τους περιορισμούς του Moodle μπορείτε να τους ξεπεράσετε με το WS Reporting Tool.

AJAX Course Search Block

Το Ajax Course Search Block είναι ένα plugin της WIDE Services για το Moodle. Το block αυτό βοηθάει στην αναζήτηση των μαθημάτων σας ανά κατηγορία. Η ανανέωση των μαθημάτων γίνεται real-time (AJAX), δηλαδή τη στιγμή που θα επιλέξετε/αποεπιλέξετε μια κατηγορία θα εμφανιστούν/εξαφανιστούν αντίστοιχα τα μαθήματα που ανήκουν στην κατηγορία αυτή, χωρίς να χρειάζεται να γίνει refresh η σελίδα, πράγμα που κάνει την αναζήτηση ευχάριστη και γρήγορη. Ιδανική λύση για πλατφόρμες elearning που έχουν πολλά μαθήματα και ο επισκέπτης δυσκολεύεται να βρει το μάθημα που θέλει με τον παραδοσιακό μηχανισμό αναζήτησης. Live demo του block δείτε το στο : courses.wideservices.gr