210 4223330 Καλέστε την WIDE Services για πιστοποιημένες υπηρεσίες e-learning!

Moodle Partner
Menu

Εξελληνισμός Moodle

Το Moodle είναι το κορυφαίο ανοιχτού κώδικα σύστημα διαχείρισης μάθησης (LMS) σε όλο τον κόσμο. Είναι εξαπλωμένο σε περισσότερες από 200 χώρες και έχει μεταφραστεί  μερικώς ή πλήρως σε περίπου 130 γλώσσες και διαλέκτους μαζί. H ελληνική μετάφραση έχει φτάσει σε ποσοστό ολοκλήρωσης περίπου 60%, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις front – end ετικέτες. Από πλευράς όμως διαχειριστή χρειάζεται πολλή δουλειά.

Το προσωπικό της WIDE Services, διενεργεί τις κατάλληλες εργασίες για την μετάφραση του Moodle στα ελληνικά, προκειμένου να καλυφθούν όλα τα υπάρχοντα κενά.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε για την βελτίωση και την Ελληνική μετάφραση του Moodle, μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας προς την κοινότητα και να εργαστείτε μαζί μας. Ενταχθείτε στην ομάδα μας και να βοηθήσουμε όλοι μαζί για να κάνουμε το Moodle πλήρως μεταφρασμένο στα Ελληνικά! Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας καθοδηγήσουμε.

 

 


WIDE Services - Moodle Certified Services Provider

Στη WIDE Services δεν λέμε απλά ότι μπορούμε και ξέρουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες, αποδεικνύουμε την εμπειρία και την αξιοπιστία μας με τις πιστοποιήσεις, τις επίσημες συνεργασίες με διεθνείς και εγχώριες εταιρείες και οργανισμούς και φυσικά με τα πλούσια βιογραφικά των experts της ομάδας μας! Ξέρουμε να πρωτοπορούμε στο elearning και γι’ αυτό διαφέρουμε και μας εμπιστεύονται...

moodle partner logo