facebook-pixel

 210 4223330 Καλέστε την WIDE Services για πιστοποιημένες υπηρεσίες e-learning!

Moodle Partner
Menu
Award2023
New Slider
Slide Workplace
Slider03
Slider04
Slider05
 

ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ E-LEARNING;

Στη WIDE Services πιστεύουμε στο συνδυασμό Καινοτόμων Λύσεων και Δοκιμασμένων Πρακτικών. Παντρεύουμε τις γνώσεις μας στο elearning, την εμπειρία από τους Πελάτες μας και το Know-How μας στη δημιουργία και σχεδίαση elearning λύσεων, για να δημιουργήσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για εσάς και την Επιχείρησή σας.

One Stop Shop !

Η Εταιρεία WIDE Services προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις στο πεδίο της ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning), για ιδιωτικούς & δημόσιους οργανισμούς, εκπαιδευτικούς φορείς και εταιρείες.
Moodle LMS Services

Moodle LMS Services

Πλατφόρμα για ασύγχρονη εκπαίδευση, επικοινωνία, αλληλεπίδραση, συνεργασία, αξιολόγηση και παρακολούθηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.


Σχεδιασμός εκπαιδευτικού υλικού

Σχεδιασμός εκπαιδευτικού υλικού

Εκπαιδευτικός σχεδιασμός και ανάπτυξη υλικού σύμφωνα με διεθνή πρότυπα όπως SCORM 1.2, 2004 κα.


Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης

Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης

Ολοκληρωμένες λύσεις για σύγχρονη τηλεκπαίδευση με τα πιο σύγχρονα εργαλεία, πλήρως ενοποιημένα με την πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης


Custom Development

Custom Development

Διασύνδεση elearning με άλλες πλατφόρμες όπως eshop, HRM, CRM, School Information Systems κ.λπ. και όποια άλλη εξειδικευμένη ανάγκη έχετε.

  • S1
  • S2
  • S3
  • S4

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει η WIDE Services και επικοινωνήστε μαζί μας για να προσαρμόσουμε τα κατάλληλα εργαλεία πάνω στις δικές σας ανάγκες.

1

Moodle hosting

Cloud hosting σε Moodle optimized servers στο ασφαλές Microsoft Azure
Περισσότερα...
2

CourseTAXI

Η πιο ολοκληρωμένη λύση eshop για elearning υπηρεσίες & Moodle Courses
Περισσότερα...
3

Πιστοποίηση Moodle (MEC)

Το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Moodle
Περισσότερα...
4

Gamification

Εξασφαλίστε το motivation & engagement των εκπαιδευομένων σας σε ένα elearning μάθημα.
Περισσότερα...

With great power comes great responsibility

Στη WIDE Services γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να σας βοηθήσουμε να χτίσετε στρατηγική στο elearning σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις e-learning, οι οποίες θα είναι καινοτόμες, αξιόπιστες και αποδοτικές. Ακολουθήστε μας και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τη θετική διαφορά στη μάθηση. Γνωρίζουμε πολύ καλά το πεδίο της Ηλεκτρονικής Μάθησης και μπορούμε σίγουρα να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για τον οργανισμό σας. Μία τηλεφωνική επικοινωνία θα σας πείσει!

/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/images/to_epixeirin_stin_psifiaki_epoxi.jpg&w=200&h=58&zc=1
Απρ 29, 2024

Το Επιχειρείν στην Ψηφιακή Εποχή»- Αφιέρωμα ΑΙ

Η WIDE Services παρακολουθεί τις εξελίξεις του ψηφιακού μετασχηματισμού. Διαβάστε περισσότερα...
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/images/ai.jpg&w=200&h=58&zc=1
Φεβ 09, 2024

Μελέτη Generative AI Greece 2030 με τη συμβολή experts της WIDE Services

Σας παρουσιάζουμε την πρώτη μελέτη που εκπονήθηκε με μεθοδολογία Foresight στην Ελλάδα για τη χρήση της Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης (Generative Artificial Intelligence - ΠΤΝ), η οποία υλοποιήθηκε από την Ειδική Γραμματεία Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (EKKE) και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών… Διαβάστε περισσότερα...
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/images/Orwell1.png&w=200&h=58&zc=1
Ιαν 22, 2024

Συμμετοχή της WIDE Services στο ευρωπαϊκό έργο Orwell

H ομάδα της WIDE Services , με επικεφαλής την Head Instructional Designer, Κατερίνα Τσαδήμα συμμετείχε στο Orwell Project, Erasmus + χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Ε.Ε., του οποίου ο κύριος στόχος είναι η υποστήριξη των ικανοτήτων ψηφιακής γραφής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: https://orwellproject.eu/ Στο πλαίσιο αυτού του έργου, η ομάδα της WIDE… Διαβάστε περισσότερα...
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/1_moodle_moot.png&w=200&h=58&zc=1
Δεκ 07, 2023

Η WIDE Services παρουσιάζει στο 7ο Συνέδριο MoodleMoot το νέο εκπαιδευτικό eLearning πρόγραμμα της WIDE Training Academy με τίτλο: “Social Learning with Moodle”!

Η WIDE Services θα συμμετάσχει στο 7ο Συνέδριο MoodleMoot και θα παρουσιάσει το νέο εκπαιδευτικό eLearning πρόγραμμα της WIDE Training Academy με τίτλο: “Social Learning with Moodle”! Διαβάστε περισσότερα...

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

Στο πελατολόγιο της WIDE Services ανήκουν πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και την έχουν εμπιστευτεί!! Κάντε και εσείς την σωστή επιλογή συνεργάτη για την λύση elearning που αναζητάτε.