facebook-pixel

 210 4223330 Καλέστε την WIDE Services για πιστοποιημένες υπηρεσίες e-learning!

Moodle Partner
Menu

Σχετικά με την WIDE Services

Το όνομα της εταιρείας είναι «Γουάϊντ Σέρβισις», στα Αγγλικά ο τίτλος είναι “WIDE Services”, και προήλθε από την ένωση των λέξεων «Web Innovation, Development and ELearning Services» δηλαδή «Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαδικτύου και Ηλεκτρονικής Μάθησης»

Η WIDE Services. είναι μια εταιρεία που παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στο τομέα της ηλεκτρονικής μάθησης. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι οι καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες των μελών της για έργα που αφορούν το web γενικότερα και το E-learning ειδικότερα. Η ομάδα ειδικών μας μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Moodle, ως Moodle Partner εταιρεία - η μοναδική αναγνωρισμένη στην Ελλάδα και την Κύπρο-, και να προσφέρει λύσεις προκειμένου να βοηθήσει οργανισμούς, εταιρείες και ιδιώτες να επιτύχουν τους στόχους τους και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους μέσα από το μαγικό κόσμο του Moodle, του μεγαλύτερου ανοιχτού λογισμικού συστήματος διαχείρισης μάθησης (LMS) σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η στρατηγική μας για επιτυχία είναι η ακατάπαυστη συνεργασία με τους πελάτες μας και αυτό σηματοδοτεί μια εντυπωσιακή διαφορά ανάμεσα σε εμάς και τους ανταγωνιστές μας. Ακολουθούμε διαδικασίες αυστηρών προδιαγραφών, από την εισήγηση μέχρι την παράδοση της πρότασης μας, οι οποίες προϋποθέτουν την συμμετοχή και την έγκριση του πελάτη μας. Μια διαδραστική E-learning solution αντάξια της επιχείρησης του πελάτη μας. Αυτή η μέθοδος έχει δημιουργήσει πάνω από εκατό επιτυχημένα projects με τους πελάτες μας.

Ιστορία

Η WIDE Services είναι επίσημα εγκεκριμένη από τον Ιανουάριο του 2013 ως Moodle Partner στην Ελλάδα και από τον Δεκέμβριο του 2017 ως Moodle Partner στην Κύπρο. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε εξουσιοδοτημένοι και αναγνωρισμένοι από τα Moodle HQ, να παρέχουμε υπηρεσίες Moodle μέσω και να συμβάλλουμε στην κοινότητα του Moodle, έτσι ώστε να διατηρήσει τη συνεχή ανάπτυξη του λογισμικού Moodle.

Το όραμα μας

Το πρωταρχικό μας μέλημα πάντα ήταν η «ικανοποίηση του πελάτη» , η οποία επιτυγχάνεται από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας. Η αφοσίωση τους , η συνεχής διάθεση τους για βελτίωση και ο βαθμός εστίασης στις ανάγκες του πελάτη, μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες του πελάτη μας. Ο βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες εξατομικευμένες επενδύοντας σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας χτίζοντας το όνομά μας μέσα από το κάθε μας project. 

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας και να προσφέρουμε κατά παραγγελία προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες τους. Η WIDE Services θέλει να είναι ένας καινοτόμος πάροχος E-learning solutions όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Οι αξίες μας

 • Σεβασμός στον πελάτη
 • Διαφάνεια 
 • Ομαδικότητα
 • Ευελιξία
 • Καινοτομία
 • Υψηλές επιδόσεις
 • Αποτελεσματικότητα
 • Ειλικρίνεια

Ειλικρίνεια

Δεν θα προσφέρουμε λανθασμένες συμβουλές ή προτάσεις σε κανένα.Σκοπός των συμβουλευτικών μας υπηρεσιών θα είναι πάντα το όφελος του πελάτη.

Κρατάμε τις υποσχέσεις μας

Δεσμευόμαστε να κρατάμε πάντα τις υποσχέσεις μας στους πελάτες μας όπως και τους όρους οποιασδήποτε συμφωνίας υπάρχει από μέρους μας.

Σεβασμός

Θα είμαστε ανοιχτοί και ευθείς με τους πελάτες μας αναλαμβάνοντας ευθύνη για τις πράξεις μας και την δουλειά μας.

Οι Υπηρεσίες μας

Οι ευρείες (WIDE) υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν το σχεδιασμό και την εγκατάσταση μιας πλατφόρμας Moodle, την παραμετροποίηση, τη φιλοξενία, την εκπαίδευση, την υποστήριξη, τη συμβουλευτική, τη δημιουργία περιεχομένου, την διασύνδεση με άλλα συστήματα και πολλά περισσότερα προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο και με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργικές ιδέες τους. Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν ένα ευρύ φάσμα πελατών, όπως:

 • Οι εταιρείες (για την επαγγελματική εκπαίδευση στελεχών)
 • Σχολεία - Κολέγια
 • Πανεπιστήμια
 • Οργανισμούς Ιδιωτικής Εκπαίδευσης
 • Κρατικοί Φορείς
 • Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί
 • και πολλά άλλα ...

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα Moodle Services.

Αν θέλετε να δείτε ένα δείγμα της δουλειάς μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το portfolio μας.


We Build elearning solutions that will build your business!


We are hiring

Είστε advanced elearning developer; Έχει πολύ καλή γνώση του Moodle; Έχετε εμπειρία στην συμμετοχή έργων elearning; Μάθετε πως μπορείτε να ενταχθείτε στην ομάδα της WIDE Services

Join WIDE Services