facebook-pixel

 210 4223330 Καλέστε την WIDE Services για πιστοποιημένες υπηρεσίες e-learning!

Moodle Partner
Menu

Μελέτη Generative AI Greece 2030 με τη συμβολή experts της WIDE Services

Ai

Σας παρουσιάζουμε την πρώτη μελέτη που εκπονήθηκε με μεθοδολογία Foresight στην Ελλάδα για τη χρήση της Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης (Generative Artificial Intelligence - ΠΤΝ), η οποία υλοποιήθηκε από την Ειδική Γραμματεία Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (EKKE) και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» (ΕΚΕΦΕ «Δ»).

Συμμετοχή της WIDE Services στο ευρωπαϊκό έργο Orwell

Orwell1

 

H ομάδα της WIDE Services , με επικεφαλής την Head Instructional Designer, Κατερίνα Τσαδήμα συμμετείχε στο Orwell Project, Erasmus + χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Ε.Ε., του οποίου ο κύριος στόχος είναι η υποστήριξη των ικανοτήτων ψηφιακής γραφής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: https://orwellproject.eu/  

Στο πλαίσιο αυτού του έργου, η ομάδα της WIDE Services μαζί με ερευνητική ομάδα από το Universidad de Cantabria  της Ισπανίας δημιούργησαν μια εκπαιδευτική παρέμβαση για την προώθηση της συγγραφής ως εργαλείο μάθησης και κριτικής σκέψης. Η εκπαιδευτική αυτή παρέμβαση βασίζεται σε δύο εργαλεία που εφαρμόζονται στο Πανεπιστήμιο της Cantabria:

  • ένα εργαστήριο γραφής που περιλαμβάνει μια εικονική εκπαίδευση στην επιχειρηματολογική σύνθεση για την πλατφόρμα Moodle καθώς και υλικό για την προώθηση της γραφής ως εργαλείο μάθησης
  • ένα plug-in για την εξαγωγή και ανάλυση πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές χρησιμοποιούν τους πόρους στο μάθημα Moodle

Η WIDE Services παρουσιάζει στο 7ο Συνέδριο MoodleMoot το νέο εκπαιδευτικό eLearning πρόγραμμα της WIDE Training Academy με τίτλο: “Social Learning with Moodle”!

1 Moodle Moot
2 Moodle Moot

Η WIDE Services θα συμμετάσχει στο 7ο Συνέδριο MoodleMoot και θα παρουσιάσει το νέο εκπαιδευτικό eLearning πρόγραμμα της WIDE Training Academy με τίτλο: “Social Learning with Moodle”!

Συμμετοχή της WIDE Services στο επιστημονικό συνέδριο «Αντιμετωπίζοντας τη βία και την παρενόχληση στον κόσμο της εργασίας» του ΚΕΘΙ

Kethi3

H WIDE Services συμμετείχε στο επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας τη βία και την παρενόχληση στον κόσμο της εργασίας», που διοργανώθηκε από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας Κ.Ε.Θ.Ι., την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Αμαλία».

Παρουσίαση του παιχνιδιού “Digiland Stories” στο International Online Forum του Digital Wellbeing @ School

Digital Wellbeing School

Η WIDE Services συμμετείχε στο International Online Forum του Digital wellbeing @ School, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/10.

Στο πλαίσιο αυτού, η Κυριακή Κολαϊνή, eLearning Specialist της εταιρείας μας, παρουσίασε το διαδικτυακό εκπαιδευτικό παιχνίδι “Digiland Stories” που αναπτύχθηκε από κοινού με την Κατερίνα Τσαδήμα, Head Instructional Designer/ Project Manager της WIDE Services.

H WIDE Services φιλοξένησε την 4η Διακρατική Συνάντηση του Digital Wellbeing @ School

Wellbeing Meeting

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η WIDE Services είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει στα γραφεία της την 4η Διακρατική Συνάντηση του Digital Wellbeing @ School.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο "Μάθηση και Αλλαγή"

Mathisi Allagi Ppt
H oμάδα της WIDE Services και του εκπαιδευτικού της βραχίονα, της WIDE Training eAcademy συμμετείχε με εισηγήσεις στο 8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Μάθηση & Αλλαγή». Tο φετινό συνέδριο διεξήχθη αποκλειστικά διαδικτυακά λόγω συμμετοχής ερευνητών και ακαδημαϊκών από όλη τη χώρα, στις 30/09-01/10, με ιδιαίτερη επιτυχία, ενεργή συμμετοχή και ομιλίες διακεκριμένων καθηγητών στο αντικείμενο από ΗΠΑ, Ευρώπη, καθώς και από την Εuropean Association for the Education of Adults. Για πρώτη φορά, το Πανελλήνιο Συνέδριο εισάγαγε την καινοτόμα δράση των Συλλογικών- Συμμετοχικών Παρουσιάσεων με Δραστηριότητες,, πέρα από το παλαιότερο σύνηθες μοντέλο των εργαστηριακών παρουσιάσεων.

Συμμετοχή της WIDE Services στο 8ο Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Μάθηση & Αλλαγή»

Adulteduc

Η WIDE Services θα συμμετάσχει στο 8ο Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Μάθηση & Αλλαγή», που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 30/09-01/10/2023.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη συνεργασία 20 μελών ΔΕΠ από 12 ΑΕΙ, που αποτελούν την Επιστημονική Επιτροπή. Απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων, στελέχη επιχειρήσεων και εκπαιδευτικούς, εστιάζοντας στη μάθηση που συναρτάται με την αλλαγή σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής, με έμφαση τόσο στις διεργασίες και μεθόδους εκπαίδευσης → μάθησης → αλλαγής όσο και αλλαγής → εκπαίδευσης → μάθησης.

Υποκατηγορίες