facebook-pixel

 210 4223330 Καλέστε την WIDE Services για πιστοποιημένες υπηρεσίες e-learning!

Moodle Partner
Menu

Κοινωνική δράση

Στη WIDE Services αναγνωρίζουμε ότι οι άριστες εταιρείες κρίνονται όχι μόνο βάσει των οικονομικών τους αποτελεσμάτων ή της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν αλλά και βάσει της προσφοράς τους προς τα κοινωνικά σύνολα στα οποία δραστηριοποιούνται.

Κοινωνική δράση

Η WIDE Services συμβάλει όσο περισσότερο μπορεί με τα μέσα που διαθέτει, για να στηρίξει προσπάθειες ανθρώπων και οργανισμών που προάγουν τις επιστήμες και την κοινωνική δράση. Πάντα με σεβασμό στην πνευματική ιδιοκτησία ανθρώπων και εμπλεκόμενων φορέων η WIDE Services έχει προσφέρει χωρίς κάποιο κόστος ή άλλα ανταλλάγματα τις υπηρεσίες της σε όσες περιπτώσεις της ζητήθηκε. Μεταξύ πολλών άλλων ενεργειών αναφέρουμε τα εξής:

Η WIDE Services υποστηρίζει την έρευνα που κάνουν φοιτητές και αφορούν την εξέλιξη ή την εφαρμογή καλών πρακτικών βασισμένοι στη χρήση της πλατφόρμας Moodle , στα πλαίσια διπλωματικών εργασιών για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς αλλά και διδακτορικούς φοιτητές.

Ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και το αντικείμενο της κάθε εργασίας, μπορούμε κατά περίσταση να δώσουμε δωρεάν και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους φοιτητές, υπηρεσίες όπως εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του Moodle, φιλοξενία στους server μας, automated backups και αναλόγως support και συμβουλευτική. Αυτά είναι τα βασικά για να μπορεί ο φοιτητής να έχει ένα stable environment και να τρέχει τον σχεδιασμό του.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης, είναι να βοηθήσουμε την έρευνα των Πανεπιστημίων και την προσπάθεια των φοιτητών, για την αξιοποίηση του Moodle που μπορεί να βοηθήσουν το ίδιο το community του Moodle να εξελιχθεί και η Ελληνική του παρουσία να δυναμώσει με αξιόλογες προσπάθειες.

Αν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη δράση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δούμε τις λεπτομέρειες (www.wideservices.gr και 210 4223330, info@wideservices.gr , Λ. Ελ. Βενιζέλου 46-48 & Κανακίδη 1, Καλλιθέα, 17676).

Ανάπτυξη, υποστήριξη και φιλοξενία της σελίδας για το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας - "Φαέθων", των Δήμων Ιλίου, Πετρούπολης, Αγ.Αναργύρων-Καματερού..
Faethon21

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την δράση του Φαέθων.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο τόπος μας είναι αναγκαίο να συνδράμουμε όλοι, ο καθένας με τις δυνατότητές του και στον τομέα του, ώστε να μην στερηθούμε της ποιοτικής εκπαίδευσης και εξειδικευμένης γνώσης, που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα όπλα στην προσωπική μάχη του καθενός για έξοδο από την κρίση.

Με αυτό κατά νου, η εταιρεία WIDE Services αποφάσισε από τις 23/09/13 να ισχύσουν εκπτώσεις της τάξεως του 30% για ανέργους και πολύτεκνους (231€) και 20% για φοιτητές (264€), αντί για 330€ που είναι τα αρχικά δίδακτρα, για την συμμετοχή τους στα μαθήματα προετοιμασίας τα οποία θα τους οδηγήσουν να αποκτήσουν την διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση χρηστών στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης Moodle, το Moodle Cource Creator Certificate (MCCC).

Moodle Partner21
Η WIDE Services στηρίξει προσπάθειες ανθρώπων και οργανισμών που προάγουν τις επιστήμες και την κοινωνική δράση. Πάντα με σεβασμό στην πνευματική ιδιοκτησία ανθρώπων και εμπλεκόμενων φορέων η WIDE Services έχει προσφέρει χωρίς κάποιο κόστος ή άλλα ανταλλάγματα τις υπηρεσίες της σε όσες περιπτώσεις της ζητήθηκε.

Η WIDE Services ανέλαβε την ανάπτυξη, υποστήριξη και φιλοξενία της σελίδας για το ACM Greek SIGCHI (http://www.greekchi.org).

H Ελληνική ομάδα εργασίας της ACM για θέματα αλληλεπίδρασης ανθρώπου υπολογιστή - ACM Greek SIGCHI - δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο 2008 για να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ Ελληνικών ερευνητικών και τεχνολογικών φορέων, επιχειρήσεων, δημόσιων φορέων που έχουν κοινά ενδιαφέροντα στο πεδίο της αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή.

S5 Logo

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την δράση του ACM Greek SIGCHI