facebook-pixel

 210 4223330 Καλέστε την WIDE Services για πιστοποιημένες υπηρεσίες e-learning!

Moodle Partner
Menu

H WIDE Services βραβεύτηκε για δεύτερη φορά ως “Education Contributor of the Year 2023” στα Moodle Partner Awards, κατά τη διάρκεια του MoodleMoot Global στη Βαρκελώνη!
Moodle Partner Awards1
Ο θεσμός των Moodle Partner Awards ξεκίνησε το 2019, όπου είχαμε κατακτήσει για πρώτη φορά τον ίδιο τίτλο, ανάμεσα σε περισσότερους από 100 πιστοποιημένους συνεργάτες Moodle, από περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Πρόκειται για ένα θεσμό που αναγνωρίζει την αξιοσημείωτη συνεισφορά των Moodle Partners στο να βοηθήσουν εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς να μεταμορφώσουν ή να βελτιώσουν τις πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης και τις υπηρεσίες τους στον τομέα του eLearning.
Η φετινή μας διάκριση ανάμεσα στο παγκόσμιο δίκτυο πιστοποιημένων Moodle Partners ήρθε σε μια κομβική χρονική στιγμή για την εταιρεία μας, που φέτος έκλεισε την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας.
Παραμένοντας ο πιο καταξιωμένος πάροχος edu-tech υπηρεσιών για κάθε κλάδο στην ευρύτερη περιοχή, η WIDE Services ανέλαβε κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους πολλά νέα έργα με απαιτητικές αρχιτεκτονικές eLearning, τόσο εθνικής όσο και διεθνούς εμβέλειας. Στο πλαίσιο αυτών, πάνω από 150.000 εκπαιδευτικοί και μαθητές ήρθαν σε επαφή με το Moodle και τις εκπαιδευτικές του δυνατότητες. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε, ακόμη, εξατομικευμένη εκπαίδευση και συμβουλευτικές συνεδρίες σχετικά με τη χρήση και τις βέλτιστες πρακτικές του Moodle LMS στο πλαίσιο όλων των έργων που αναλαμβάνουμε σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο (Ε.Ε., ΟΗΕ κ.λ.π.)
Παράλληλα, η εταιρεία μας διακρίθηκε και για το εκπαιδευτικό έργο της WIDE Training Academy ( www.widetraining.gr), της ακαδημίας eLearning για την εκπαίδευση στο Moodle. Μέσω της WIDE Training Academy, προσφέρουμε 4 διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα Moodle, (και προσεχώς ένα ακόμη, στον τομέα της Κοινωνικής Μάθησης):

  • Moodle Educators Certificate (MEC) Preparation Program, το επίσημο πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών του Moodle που οδηγεί στην πιστοποίησή του. https://widetraining.gr/en/product/mec-en/
  • Κατάρτιση σε θέματα STEM στο Moodle, η οποία διδάσκει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία του Moodle για τη διδασκαλία μαθηματικών, φυσικής, χημείας, βιολογίας, προγραμματισμού, ρομποτικής κ.λπ. https://widetraining.gr/en/product/stem-en/
  • Κατάρτιση Gamification στο Moodle, η οποία διδάσκει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία Moodle για τη χρήση εργαλείων και τεχνικών Gamification σε μαθήματα που σχεδιάζονται από τους σχεδιαστές μαθημάτων. https://widetraining.gr/en/product/gamification-with-moodle-en/
  • Moodle Course Creation Program, ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διδάσκει τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του Moodle από το Α έως το Ω.

Μέσω των παραπάνω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, των οποίων το περιεχόμενο πρόσφατα ανανεώθηκε και προστέθηκαν νέες ενότητες, η ακαδημία μας παραμένει στην κορυφή παρόχων MEC πιστοποιήσεων και για την τρέχουσα χρονιά, με τους περισσότερους εκπαιδευόμενους που έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις εκπαιδεύσεις τους.
Παράλληλα, η WIDE Training Academy εκπαίδευσε στο STEM με μαθήματα Moodle μερικούς από τους νικητές της εκστρατείας 2022 STEAM Discovery Campaign (https://steamit.eun.org/2022-stem-discovery-campaign/), μια πρωτοβουλία του European Schoolnet, κοινοπραξίας 32 Υπουργείων Παιδείας με έδρα τις Βρυξέλλες. Η WIDE Services αναγνωρίστηκε επίσης ως STEM LABEL Affiliate Partner (http://www.eun.org/el/projects/detail?articleId=809943 ).
Τέλος, η WIDE Services είχε ενεργό συμμετοχή και φέτος σε σημαντικά επιστημονικά συνέδρια του κλάδου με παρουσιάσεις που αναδεικνύουν τις δυνατότητες του Moodle LMS, όπως στο συνέδριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς με θέμα «Ψηφιακή Μάθηση: Innovation & Entrepreneurship», στο οποίο ήταν χορηγός, καθώς και στο 8ο συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Μάθηση και Αλλαγή».
Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την αναγνώριση, για άλλη μια φορά, της δέσμευσής μας στην παροχή εξατομικευμένων Moodle υπηρεσιών εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας!
Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας, εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες μας στον κλάδο του eLearning και θέτοντας ολοένα και υψηλότερους στόχους για το μέλλον.

Moodle Partner Awards2 And the award goes to…Meet the winners of Moodle Certified Partners Awards 2023