facebook-pixel

 210 4223330 Καλέστε την WIDE Services για πιστοποιημένες υπηρεσίες e-learning!

Moodle Partner
Menu

Moodle hosting 

Hosting

H WIDE Services πληροί αυστηρές προδιαγραφές στην φιλοξενία του Moodle παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και υποστήριξη. Το κάθε πακέτο μας προσαρμόζεται πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

Η φιλοξενία μας στο cloud της Microsoft είναι σχεδιασμένη για να υλοποιεί τις συγκεκριμένες υπηρεσίες στο μέγιστο και με ασφάλεια από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Κάθε server διαθέτει πολλαπλά συστήματα ασφαλείας τα οποία παρακολουθούνται και αναβαθμίζονται τακτικά από εμάς για να παρέχουν πάντα άριστη ασφάλεια. Όλες οι προχωρημένες λειτουργίες του Moodle θα εγκατασταθούν συμπεριλαμβανομένων Cron, Aspell for spell checking και Tex και Algebra filters for rendering mathematical formulas. Όλα αυτά γίνονται χωρίς εσείς να χρειαστεί να προβληματιστείτε αφού εμείς αναλαμβάνουμε όλο το πακέτο εγκατάστασης και διαμόρφωσης.

Ανεξαρτήτως αν λειτουργείτε- διαχειρίζεστε σχολείο, κολέγιο, εταιρεία ή κυβερνητικό οργανισμό με πλήθος εκπαιδευομένων από 10 μέχρι χιλιάδες χρήστες , σίγουρα τα πακέτα των υπηρεσιών μας θα σας καλύψουν. Φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σχεδιάσουμε το πακέτο που ταιριάζει στον οργανισμό σας!


Δυνατότητα και για Dedicate Cloud Moodle Hosting
Τιμολόγηση βασισμένη σε χρήση CPU και RAM. Δυνατότητα στιγμιαίας αναβάθμισης και υποβάθμισης.

Έχετε δικό σας
Data Center ;
Η WIDE Services αναλαμβάνει το σχεδιασμό σύγχρονης λύσης για High Availability Servers με files και MySQL replication.Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  • FTP accounts για να ανεβάζετε αρχεία
  • Network availability: 99.9%, fault tolerance
  • Email accounts: Unlimited, Email Forwardings: Unlimited
  • Scalability
  • WebMail
  • SSL session security (Κατόπιν συνεννόησης)
  • Στατιστικά με μηνιαία και ετήσια γραφήματα

Ασφάλεια δεδομένων:
  • Disaster recovery plan σε remote location.
  • Δυνατότητα restoration σε backup προηγούμενης ημέρας.
  • Αρχείο Database backups archive 14 ημερών.

Τεχνική υποστήριξη:

Κάθε λογαριασμός έχει τεχνική υποστήριξη μέσω support ticket platform για αναφορά και αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος σχετικού με το Moodle ή σε ότι αφορά την απόδοση του server.

Η όλη διαχείριση και τεχνική υποστήριξη των servers φιλοξενίας γίνεται αποκλειστικά από τους τεχνικούς της WIDE Services που θα είναι υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία, την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος αλλά και της συντήρησης της πλατφόρμας Moodle της εταιρείας σας.

Οι servers έχουν σχεδιαστεί και παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες ενός Moodle setup, και όχι μόνο τη φιλοξενία ενός απλού site, καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές βελτιστοποίησης λειτουργίας που θέλει το Moodle για καλύτερη απόδοση & ασφάλεια της πλατφόρμας, η οποία επιτυγχάνεται πάντα με την σχετική ειδική παραμετροποίηση της δικιά σας πλατφόρμας. Δωρεάν εγκατάσταση του standard Moodle.

Αναβάθμιση Host Πακέτου

Η επιλογή πακέτου φιλοξενίας δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε μεγαλύτερο πακέτο όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο, ακόμη και στο ενδιάμεσο του κύκλου χρέωσης.


azureΑσφάλεια

Όλα τα δεδομένα του Moodle φιλοξενούνται στον κορυφαίο Data Center Azure της Microsoft που εμπιστεύονται χιλιάδες οργανισμοί κάθε είδους παγκοσμίως. Ως μικρό μόνο δείγμα των δεκάδων πιστοποιήσεων ασφάλειας που έχει το datacenter που φιλοξενεί το Moodle αναφέρουμε ότι φέτος τον Αύγουστο η Cloud Security Alliance (CSA) ανακοίνωσε ότι το Windows Azure πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο Service Organizations Control (SOC) 2 Type II που επέβαλλε η ανεξάρτητη αρχή Deloitte & Touche σχετικά με τη θεμελίωση των αρχών εμπιστοσύνης, όπως είναι η ασφάλεια, η διαθεσιμότητα και η εμπιστευτικότητα. Το Windows Azure είναι η πρώτη Cloud υπηρεσία παγκοσμίως που λαμβάνει τέτοιου είδους πιστοποίηση.

Case study Moodle σε Azure


WIDE Services - Moodle Certified Services Provider

Στη WIDE Services δεν λέμε απλά ότι μπορούμε και ξέρουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες, αποδεικνύουμε την εμπειρία και την αξιοπιστία μας με τις πιστοποιήσεις, τις επίσημες συνεργασίες με διεθνείς και εγχώριες εταιρείες και οργανισμούς και φυσικά με τα πλούσια βιογραφικά των experts της ομάδας μας! Ξέρουμε να πρωτοπορούμε στο elearning και γι’ αυτό διαφέρουμε και μας εμπιστεύονται...

moodle partner logo

Θέλω να μάθω περισσότερα

Θέλω να μάθω περισσότερα - Hosting

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input