facebook-pixel

 210 4223330 Καλέστε την WIDE Services για πιστοποιημένες υπηρεσίες e-learning!

Moodle Partner
Menu

Υπηρεσίες Moodle από την Wide Services

Η WIDE Services ιδρύθηκε από Moodle Experts με πολυετή εμπειρία στο πεδίο του e-learning.

Ένας Αξιόπιστος e-Learning Partner

Η WIDE Services ανήκει στο παγκόσμιο δίκτυο των Moodle Partner Companies, είναι ο μοναδικός συνεργάτης του Moodle στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με πολλούς οργανισμούς, εταιρείες και ιδιώτες, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Συνεργασία με μας σημαίνει ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε τους κορυφαίους μηχανικούς, instructional designers, εκπαιδευτές και εμπειρογνώμονες στο χώρο του e-learning.

Προσφέρουμε τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση, φιλοξενία, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υποστήριξη, συμβουλευτική, δημιουργία περιεχομένου, παραμετροποίηση και ολοκλήρωση, υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις απεριόριστες δυνατότητες του Moodle.

Ως οι μοναδικοί πιστοποιημένοι συνεργάτες του Moodle στην Ελλάδα, έχουμε την εμπειρία και τα προσόντα να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε σχετικά με εμπειρία e-learning που θέλετε να προσφέρετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

1.Εγκατάσταση
Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση της πλατφόρμας Moodle που θα χρειαστείτε. Δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα σχετικά με τις αρχικές ρυθμίσεις και τα βήματα που απαιτούνται. Είναι όλα στο χέρι μας.

2.Φιλοξενία
Αναλαμβάνουμε τη φιλοξενία των υπηρεσιών σας. Δεδομένου ότι το Moodle είναι ένα online εργαλείο, είναι σημαντικό να έχουμε έναν "χώρο" όπου θα εγκατασταθεί η πλατφόρμα Moodle. Σας παρέχουμε το καλύτερο περιβάλλον φιλοξενίας με βάση τις ανάγκες σας (κίνηση πλατφόρμας, χρήστες, όγκο των πληροφοριών που περιλαμβάνονται κλπ.), σε κορυφαίους servers, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί και παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις και την ανάγκες ενός Moodle setup, και όχι μόνο τη φιλοξενία ενός απλού site, καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές βελτιστοποίησης λειτουργίας που θέλει το Moodle για καλύτερη απόδοση τη πλατφόρμας, η οποία επιτυγχάνεται πάντα με την σχετική παραμετροποίηση της πλατφόρμας του πελάτη.

3.Εκπαίδευση
Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη και την παροχή εξατομικευμένων λύσεων εκπαίδευσης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας πάνω στην πλατφόρμα Moodle. Οι εκπαιδεύσεις μπορεί να είναι Face-to-face, online μέσω web conference tool για απομακρυσμένες περιοχές ή και μέσω elearning courses. Η εκπαίδευση μπορεί να αποτελείται από:

  •     Εκπαίδευση στη Δημιουργία μαθήματος πάνω στο Moodle
  •     Εκπαίδευση Moodle Administrator 
  •     Προσαρμοσμένη εκπαίδευση πάνω σε συγκεκριμένες απαιτήσεις σας

Διαβάστε περισσότερα για τα ιδιαίτερα workshops μας.


4.Υποστήριξη
Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη του συστήματός σας. Οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να έχετε με την πλατφόρμα ή το διακομιστή, θα είμαστε εκεί για να δώσουμε τη λύση το συντομότερο δυνατό. Το κόστος του πακέτου υποστήριξης διαμορφώνεται ανάλογα με τα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας αναφορικά με τον τύπο και το χρονοδιάγραμμα. 

5.Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Αναλαμβάνουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες. Κύρια δραστηριότητα της WIDE Services είναι η εκπαίδευση και η κατάρτιση για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Moodle. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών καθοδήγησης και υποστήριξης που, σε τελική ανάλυση, θα σας βοηθήσουν ως διαχειριστή, εκπαιδευτικό ή φοιτητή να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε οι ίδιοι τις πτυχές του Moodle, αντί να εξαρτάστε από τρίτους. Πρόθεσή μας είναι να μιλήσουμε μαζί σας.

6.Δημιουργία Themes
Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της εμφάνισης του Moodle σας με βάση τις ανάγκες σας, το προφίλ της εταιρείας σας και τις προδιαγραφές που μπορεί να θέσετε στο Moodle interface σας. Οι εξειδικευμένοι γραφίστες μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να ικανοποιηθούν όλες τις απαιτήσεις σας.

7.Δημιουργία Περιεχομένου
Οι έμπειροι instructional designers της εταιρείας μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες σχεδιασμού περιεχομένου σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας με βάση συεθνή πρότυπα όπως SCORM ή custom Flash learning Objects προσφέροντας κάτι αρκετά εξειδικευμένο.

8.Customization - Development & Integration
Αναλαμβάνουμε την παραμετροποίηση του Moodle για το project σας. Έχουμε την εμπειρία και το πάθος να κάνουμε οποιαδήποτε εφαρμογή σχετικά με το Moodle. Βοηθάμε στην ανάλυση και τον προσδιορισμό των αναγκών σας, προσαρμόζοντας το σύστημα και παραδίδοντάς το στην ώρα του.

 

WIDE open your mind! Και εμείς είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτησή σας!


WIDE Services - Moodle Certified Services Provider

Στη WIDE Services δεν λέμε απλά ότι μπορούμε και ξέρουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες, αποδεικνύουμε την εμπειρία και την αξιοπιστία μας με τις πιστοποιήσεις, τις επίσημες συνεργασίες με διεθνείς και εγχώριες εταιρείες και οργανισμούς και φυσικά με τα πλούσια βιογραφικά των experts της ομάδας μας! Ξέρουμε να πρωτοπορούμε στο elearning και γι’ αυτό διαφέρουμε και μας εμπιστεύονται...

moodle partner logo

Θέλω να μάθω περισσότερα

Θέλω να μάθω περισσότερα - Υπηρεσίες Moodle από την Wide Services

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input