210 4223330 Καλέστε την WIDE Services για πιστοποιημένες υπηρεσίες e-learning!

Moodle Partner
Menu

Η εταιρεία ΟΠΑΠ ΑΕ παρουσίασε πριν λίγες μέρες την νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που θα χρησιμοποιήσει για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, το opapacademy.gr. Η νέα πλατφόρμα θα εξυπηρετήσει περισσότερους από 1200 υπαλλήλους από όλα τα τμήματα της εταιρείας καλύπτοντας τις ανάγκες συνεχούς εκπαίδευσης παλιών και νέων υπαλλήλων, μέσω ενός σύγχρονου περιβάλλοντος που θα δίνει πρόσβαση στην γνώση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει ο εργαζόμενος. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει μαθήματα για τις διαδικασίες του οργανισμού, για softskills αλλά και πολλά παιχνίδια.

Η εταιρεία WIDE Services που ανέλαβε την υλοποίηση της πλατφόρμας συμμετείχε σε αυτή την όμορφη γιορτή που διοργάνωσε το Development Team του ΟΠΑΠ με την παρουσία του κ.Αράπογλου Γιάννη, Γεν. Διευθυντή της εταιρείας.

Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για την επιλογή της εταιρείας WIDE Services ως την καταλληλότερη εταιρεία για την ολοκλήρωση αυτού του πολύ μεγάλου έργου, τόσο τεχνολογικά όσο και για την σημασία που είχε για τον ΟΠΑΠ, και φωνάζει δυνατά το moto του οργανισμού "eLearning Developing our People .. #opapacademy"!

Εκτός από την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης των εργαζομένων στον ΟΠΑΠ, η εταιρεία WIDE Services είχε παραδώσει νωρίτερα μέσα στο έτος την online Ακαδημία εκπαίδευσης των 13.000+ πρακτόρων και υπαλλήλων των 4.500 πρακτορείων ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα! Ένα έργο πραγματικά τεράστιας σημασίας για τον οργανισμό για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι

Opapacademy1

Opapacademy2