facebook-pixel

Moodle for Business - Corporate Training

Students6Moodle για Επιχειρήσεις - Εταιρική Εκπαίδευση

Η εκπαίδευση έχει εξελιχθεί. Οι εκπαιδευόμενοι αλλά και οι δάσκαλοι- εκπαιδευτές ζητούν συνεχώς νέες, ευέλικτες και πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες για μάθηση. Όλες οι σύγχρονες εταιρείες και οργανισμοί φροντίζουν να εκπαιδεύσουν συχνά το προσωπικό τους για να ακολουθούν τις εξελίξεις. Ανεξάρτητου κλάδου που δραστηριοποιούνται παρέχουν εκπαιδεύσεις σε όλα τα τμήματα τους, ενώ παράλληλα και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αναζητούν συνεχή και διαρκή εκπαίδευση ακόμα και εκτός των ωρών εργασίας τους. Ειδικά αυτήν την περίοδο της κρίσης κάθε εργαζόμενος αποζητά την περαιτέρω εκπαίδευση του και την βελτίωση των ικανοτήτων και της θέσης τους.

Η αυξανόμενη ανάγκη για την ηλεκτρονική μάθηση και την καινοτομία στην εκπαίδευση.

Οι εταιρείες σήμερα επιβιώνουν αν έχουν την ικανότητά να καινοτομούν και να αλλάζουν παραδοσιακά μοντέλα που ανήκουν στο παρελθόν με νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Σε έναν πολιτισμό όπου η αλλαγή είναι συνεχής, η δια βίου εκπαίδευση είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε επιχείρηση.

Η παραδοσιακή εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο σε αίθουσες διδασκαλίας κοστίζει περισσότερο και να απαιτεί περισσότερο χρόνο για να υπάρξει σωστό αποτέλεσμα. Η ηλεκτρονική μάθηση μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση να επιτύχει τους στρατηγικούς της στόχους παράλληλα με την εκπλήρωση των ατομικών στόχων απόδοσης. Οι εκπαιδευόμενοι είναι πια πολύ πιο ώριμοι και εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και αναζητούν σύγχρονες λύσεις εκπαίδευσης.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης μάθησης (Learning Mnagement System - LMS) θα βοηθήσει κάθε εταιρεία να μειώσει τα κόστη της, να επιτύχει τον εξορθολογισμό στην διαχείριση της πληροφορίας και να προσφέρει σε κάθε εργαζόμενο την κορυφαία κατάρτιση.

Στη WIDE Services γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να σας βοηθήσουμε να χτίσετε στρατηγική στο elearning σας:

 • Γνωρίζοντας πάντα την απόδοση και πρόοδο των εκπαιδευομένων σας αξιοποιώντας τα κατάλληλα και καλύτερα εργαλεία που σας ταιριάζουν.
 • Φτάστε τους στόχους σας: Το E-learning είναι αποτελεσματικό. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται καλύτερα, επιτρέποντας τους να ολοκληρώνουν ξεχωριστά εργασίες αξιολόγησης προόδου, ενώ επιτυγχάνονται εταιρικοί στόχοι.
 • Πραγματοποιήστε ομαδικές δραστηριότητες online, χρησιμοποιώντας breakout rooms.
 • Δημιουργήστε ελκυστικό περιεχόμενο, περιλαμβάνει εργασίες, multimedia video και animated παρουσιάσεις.
 • Καταγράψτε και αποθηκεύστε ζωντανές συνεδρίες για μελλοντική χρήση μέσα από την βιβλιοθήκη περιεχομένου.
 • Καλύπτει την ανάγκη συνεχούς εκπαίδευση για κατάρτιση ή/και διατήρηση ενιαίας πολιτική στις αλυσίδες καταστημάτων & μεγάλες εταιρείες, προστατεύοντας το Brand τους.
 • Επιτυγχάνει μείωση κόστους εκπαίδευσης χωρίς αλόγιστα έξοδα ταξιδιού, διατροφής, διαμονής, ενοικίασης ή αγοράς εξοπλισμού και ενοικίασης αιθουσών.
 • Ανοίγει νέα αγορά και φέρνει νέους πελάτες όταν προσφέρονται επί πληρωμή online μαθήματα, webinars, seminars ορισμένου χρόνου, diplomas, MOOCs, εκπαιδευτικό υλικό όπως videolectures, σημειώσεις, συγγράμματα κλπ ή ακόμα και ως νέα μέθοδος για recruitment σε μεγάλες εταιρείες.
 • Βελτιώνει την αξία του Ανθρώπινου Δυναμικού με συνεχή & επαναλαμβανόμενα σεμινάρια, εύκολα και οικονομικά.
 • Καταγράφει την παρακολούθηση της συμμετοχής των εκπαιδευομένων μέσα στο μάθημα (πχ χρόνος ενασχόλησης), πρόοδος και αποτελέσματα που έχει ο εκπαιδευόμενος στο μάθημα (βαθμοί) και φυσικά με την επίτευξη των στόχων του μαθήματος οδηγείται στην κατάρτιση και πιστοποίηση (ή οποιαδήποτε σχετική επιβράβευση) και διασύνδεση με τα πιο δημοφιλή συστήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού,
 • Αξιοποιεί το MobileLearning και προσφέρει ευελιξία στο χρόνο για εκπαίδευση ΑΜΕΣΑ και από οπουδήποτε (σπίτι-γραφείο-σχολείο ακόμα και στο λεωφορείο!), οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όσες φορές το επιθυμεί ο εκπαιδευόμενος και από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει (PC, mobile, tablet)!

  Εύκολη ενσωμάτωση με HRIS, CRM, και Employee Portals.

Recruitment webinars για πιθανούς πελάτες

Students3Αυξήστε την παραγωγικότητα, επαγγελματικότητα και κέρδος με μια elearning λύση φτιαγμένη ειδικά για την επιχείρηση σας.

Ξέρουμε πως όλες οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματικοί τομείς δεν είναι ίδιοι, για αυτό τον λόγο ποτέ δεν προσφέρουμε τις ίδιες λύσεις για όλους. Γνωρίζουμε πως όλες οι επιχειρήσεις και επαγγελματικοί τομείς. Δουλεύουμε μαζί σας, δημιουργούμε λύσεις elearning φτιαγμένες για την επίτευξη των δικών σας στόχων.

Γνωρίζουμε τον φόρτο εργασίας σας άρα επιλέγοντας την WIDE Services μπορείτε απλά να αφαιρέσετε ένα ακόμα πράγμα από την to-do λίστα σας, αφού θα αναλάβουμε τα πάντα από την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό μέχρι την φιλοξενία και την υποστήριξη.

Το moodle μπορεί να δεχτεί υψηλή διαμόρφωση - Είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα elearning που αποδίδει σίγουρο αποτέλεσμα για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη, διαχείριση απόδοσης, εκπαίδευση και διαρκής εκτίμηση.

Σαν βασικές λειτουργίες το Moodle παρέχει τις ακόλουθες LMS υπηρεσίες:

 • Την δυνατότητα να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε μια ποικιλία από elearning πόρους όπως παροχές συμπεριλαμβανομένων ήχου, εικόνας, PDFs και πολλά ακόμα.
 • Ενσωμάτωση με άλλα συστήματα συμπεριλαμβανομένων Open Badges, Active Directory, Google Drive και YouTube.
 • Ημερολόγιο για να παρακολουθείτε γεγονότα και να ορίζεται τα deadlines.
 • Δημιουργία forums συζητήσεων σε ποικιλία από formats.
 • Δημιουργία Quiz και ερωτηματολογίων.
 • Μία πληθώρα από μορφές εργασιών συμπεριλαμβανομένων ανέβασμα αρχείων και online παραδώσεις.
 • Διαδραστικά εργαλεία την εκπαίδευση των μαθητών - Δραστηριότητες Wiki, παρακολούθηση αξιολογήσιμων εργαστηρίων.
 • Πρόσβαση σε πάνω από 70 γλωσσικά πακέτα - φτιαγμένα για την επιχείρηση ή των οργανισμό σας.
 • Ασφαλές chat rooms για ομαδικές συζητήσεις.

 

Πλεονεκτήματα από την διασύνδεση του Moodleμε το HRM σύστημα της εταιρείας:

 • Συγχρονισμός (add/edit/delete) των χρηστών ανάμεσα στις 2 πλατφόρμες
 • Μεταφορά βαθμολογιών και ημερομηνίας ολοκλήρωσης ενός μαθήματος στην καρτέλα εργαζόμενου-προμηθευτή