facebook-pixel

Moodle for education

Learning Management Systems όπως το Moodle βοηθούν τους μαθητές και τους καθηγητές να πετύχουν τους στόχους τους χρησιμοποιώντας την προσέγγιση της εξαποστάσεως εκπαίδευσης. Εμπλουτίζοντας της παραδοσιακή διδασκαλία της αίθουσας με στοιχεία Online όπως πολυμέσα και gamification, η γνώση καλύπτεται πλήρως και απ'όλες τις πλευρές, και οι μαθητές έχουν έτσι την δυνατότητα να αποδώσουν στο μέγιστο.

 

Students4Τι μπορείτε να πετύχετε με το Moodle:

Προσφέρετε προγράμματα εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνουμε το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα διαθέσιμο σε ένα ευρύ κοινό σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε υπηρεσίες ενσωμάτωσης, όπου μπορούμε να ενσωματώσουμε και να φιλοξενήσουμε ένα πρόγραμμα εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης για το πανεπιστήμιο ή σχολείο σας ώστε να περιλαμβάνει χιλιάδες μαθητές απ'όλο τον κόσμο μέσω του παγκόσμιου ιστού.

Δημιουργήστε ένα eLearning ecosystem

Μπορούμε να μεταμορφώσουμε τον τρόπο που διδάσκονται οι μαθητές σας. Εφαρμόζοντας εκπαιδευτικά web portals και εμπλουτίζοντας τα με διάφορες Mobile πλατφόρμες μπορούμε πραγματικά να ενισχύσουμε την εκπαίδευση οπουδήποτε και αν βρίσκονται και οποιαδήποτε στιγμή οι μαθητές σας επιθυμούν.

Ανάπτυξη Learning Management Systems και Φιλοξενία

Διαθέτουμε τεράστια εμπειρία στο να παρέχουμε το εκπαιδευτικό υλικό που θέλετε να έχουν πρόσβαση μαθητές σας μέσα από web browsers και mobile συσκευές. Φιλοξενούμε και διαχειριζόμαστε βασικά LMS ελευθερώνοντας σας από τεχνικές δυσλειτουργίες ώστε να εστιάσετε στην ποιότητα και την ποσότητα τους eLearning περιεχομένου σας. Από εμάς θα παραλάβετε ένα ολοκληρωμένο και πλήρες eLearning περιβάλλον στο οποίο θα μπορείτε να ξεκινήσετε να αξιοποιείται απευθείας.

Ανάπτυξη

Κατανοούμε πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Εάν χρειάζεστε κάτι διαφορετικό, κάτι πολύ συγκεκριμένο ή κάτι φτιαγμένο ειδικά για την δική σας περίσταση, διαθέτουμε τους καλύτερους και πιο έμπειρους σχεδιαστές και developers για να πραγματοποιήσουν αυτό ακριβώς που αναζητάτε. Η επαγγελματική εμπειρία των developers μέσα από τις συνεργασίες μας με τόσα πανεπιστήμια,σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα θα σας προσφέρει custom λύσεις σε desktop software μέχρι web/native apps για διαφορετικές mobile πλατφόρμες; plug-ins και modules μέχρι core development αλλά και πολλές ακόμα δυνατότητες που δεν περιμένατε.

Δημιουργία Online μαθημάτων

Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς και εμπλουτισμού του έντυπου υλικού του μαθήματος, ενώ μπορούμε να συμπεριλάβουμε ή να προσθέσουμε πολυμέσα, βίντεο και animations. Μπορούμε να παρέχουμε έτοιμο υλικό για το μάθημα σας. Παρέχουμε την βοήθεια και την εκπαίδευση που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε και να διατηρήσετε το elearning portal σας δείχνοντας στους καθηγητές σας την τεχνοτροπία διαχείρισης και λειτουργίας του συστήματος.

Social Learning

Μπορούμε να αναπτύξουμε για εσάς έναν κοινωνικό χώρο elearning όπου οι μαθητές σας μπορούν να μαθαίνουν και να συνεργάζονται μεταξύ τους αποκτώντας ικανότητες ομαδικής εργασίας ενώ εσείς μπορείτε να αξιολογείται το επίπεδο της συνεργασίας παρακολουθώντας βήμα βήμα την πρόοδο τους. Η συνεργασία αυτή μπορεί να διαμορφωθεί με οποιοδήποτε τρόπο και σε κάθε επίπεδο ώστε να παρέχει αυτά που θα χρειαστούν οι μαθητές με τον τρόπο που επιθυμούν οι καθηγητές, ενώ έχετε την δυνατότητα να διαχειρίζεστε σε ποια σημεία θα έχει ο καθένας πρόσβαση. Αυτό το εργαλείο κοινωνικής εκπαίδευσης αναδεικνύει το αίσθημα της ομαδικότητας και βοηθάει τους μαθητές να μάθουν πώς θα λειτουργούν μέσα σε ομάδες για την επίτευξη όχι μόνο ομαδικών εργασιών αλλά και πως βοηθώντας να βοηθούν ο ένας τον άλλον.

Χτίστε εκπαιδευτικό σύστημα για επιτυχημένες Καριέρες

Εφαρμόζοντας τις elearning υπηρεσίες μας σε όλα τα επίπεδα, θα προσφέρει ένα σύστημα υποστήριξης για κάθε μαθητή επιτρέποντας τους να θέτουν ρεαλιστικούς στόχους διαχωρισμένους σε μικρότερα κομμάτια ανάλογα με τις δυνατότητες τους και για καλύτερη διαχείριση του χρόνου τους. Οι μαθητές πλέον έχουν πιο πλήρη εικόνα και πιο άμεση επαφή με το εκπαιδευτικό τους υλικό από το προφίλ τους ενώ θα βλέπουν οποιαδήποτε στιγμή την πρόοδο τους και τα επιτεύγματα τους όχι για την χρονική περίοδο της διδασκαλίας τους αλλά για όσο εσείς επιθυμείτε. Η πλατφόρμα λοιπόν αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την συμπλήρωση βιογραφικών παρουσιάζοντας την πρόοδο τους σε όλα επίπεδα και διαστήματα εκπαίδευσης αυξάνοντας τις πιθανότητες για εύρεση εργασίας στους τομείς που διαπρέπουν.

E-library

Η ευκολία της διάθεσης βιβλίων και υλικού για διάβασμα ενίσχυση και κατανόηση online , άμεσα και εύκολα ανοίγει νέους ορίζοντες στις προσπάθειες τους για μάθηση. Μπορούμε να μεταμορφώσουμε την βιβλιοθήκη σας σε μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη όπου οι μαθητές μπορούν αν έχουν μια διαδραστική εμπειρία με τα βιβλία σας και το εκπαιδευτικό υλικό σας από οποιαδήποτε συσκευή οποιαδήποτε στιγμή άσχετα με την διαθεσιμότητα και τον αριθμό των βιβλίων αντίτυπων που διαθέτετε.

 

Ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης βιβλιοθήκης

Χρησιμοποιώντας το σύστημα διαχείρισης βιβλιοθήκης έχετε άμεση πρόσβαση στις καταστάσεις των βιβλίων σας. Δεν χρειάζεστε πια σημειώσεις και χαρτιά για την βιβλιοθήκη σας πλέον διαχειρίζεστε όλα σας τα βιβλία μέσα από την ίδια σελίδα. Με την χρήση Integrated Library Management System (ILMS) μπορούμε να επανασχεδιάσουμε την βιβλιοθήκη σας και να την οργανώσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας αυτοματοποιώντας κάθε διεργασία διαθέσιμη από κάθε web browser.

Σύστημα διαχείρισης μαθητών ή ERP λύσεις

Το σύστημα διαχείρισης μαθητών μπορεί να αλλάξει τελείως τον τρόπο που διατηρείται τα στοιχεία και τα αρχεία για τον κάθε μαθητή. Είναι ένα λογισμικό για εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις ώστε να διαχειρίζονται εύκολα και οργανωμένα τα δεδομένα των μαθητών. Το σύστημα μας διαχείρισης μαθητών παρέχει δυνατότητες διαχείρισης test/εργασιών , βαθμολογιών, αξιολογήσεων, παρακολούθησης παρουσίας στα μαθήματα ενώ ταυτόχρονα έχει δυνατότητες να διαχειρίζεται πολλά ακόμα και πιο περίπλοκα δεδομένα τα οποία θέλετε να παρακολουθείτε και να διατηρείτε στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο σας.

 

Πλεονεκτήματα από την διασύνδεση του Moodle με σύστημα Μαθηματολογίου της εταιρείας :

  • Συγχρονισμός (add/edit/delete) των χρηστών ανάμεσα στις 2 πλατφόρμες
  • Μεταφορά βαθμολογιών και ημερομηνίας ολοκλήρωσης ενός μαθήματος στην καρτέλα μαθητή

Εδώ αναφέρουμε και την δυνατότητα για:

OFFICE 365Διασύνδεση με Office365 Business account για να μπορεί η πλατφόρμα να αξιοποιεί λειτουργείες όπως accounts, officemix, calendar, onenote, onedrive και άλλα. Για όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα το Office 365 το παρέχει δωρεάν η Microsoft. Εκμεταλλευτείτε τις πολλές δυνατότητες των 2 συστημάτων. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για να δείτε πως μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε από αυτήν την υπηρεσία. Διαβάστε περισσότερα για την διασύνδεση του Moodleμε το Office365.

Προτείνονται τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους καθηγητές του προσωπικού σας.